سفارش تبلیغ
صبا ویژن

گل نرگس Narcissus

چرا در ایام عادت نزدیکی با زن حرام است ؟

چرا در ایام عادت نزدیکی با زن حرام است ؟

به صورت مختصر چند علت ذکر می‏شود:

       1-  یکی از مهمترین عوامل لازم جهت مقاربتِ مطلوب وجود آرامش روحی و میل جنسی است که در اصطلاح پزشکی به آن ( Libido ) یا میل جنسی گویند. یعنی طرفین میل به مقاربت داشته باشند و الا در صورت عدم وجود میل از یک یا هر دو طرف عمل جنسی برای طرفی که میل کافی ندارد، نه تنها مطلوب و پسندیده نیست، بلکه موجب تنفر نیز می‏شود. در دوران قاعدگی، سطح هورمون‏های جنسی خانم‏ها (استروژن و پروژسترون) کاهش می‏یابد و در اثر آن دیواره داخلی رحم ریزش یافته و خونریزی می‏شود. در این دوران از یک طرف به علت کاهش هورمونی، عواطف و روحیه خانم‏ها بسیار حساس و زودرنج شده و کج‏خلقی و بی‏حوصلگی خانم‏ها در این دوره بیشتر می‏شود و حتی گاه تحمل بچه‏داری را ندارند و از طرف دیگر خونریزی از توان جسمی آنها می‏کاهد (درست مثل این که شما بروید بانک خون و یک کیسه خون بدهید) و به این دلیل از نظر پزشکی توصیه کرده‏اند در کارهای منزل مثل لباس شستن، ظرف شستن و... در این مدت به خصوص روزهای اول خانم‏ها را یاری دهید. حال با این اوصاف آیا مقاربت که هم آمادگی روحی می‏خواهد و هم آمادگی جسمی صحیح است؟ مسلما در این گونه مواقع فقط مردان به لذت جنسی می‏رسند، ولی زن به لحاظ عدم آمادگی به اوج لذت جنسی یا اُرگاسم نمی‏رسد و دچار درد ناحیه کمر و لگن و... شده و حتی احتمال سردمزاجی و کاهش میل جنسی حتی در دوران طهارت و پاکی برای او وجود دارد. حتی گاهی به علت عدم آمادگی روحی و جنسیِ زن، خود مرد هم آن طور که باید لذت نمی‏برد؛ یعنی غدد ترشحی دستگاه تناسلی زن که مسیر مقاربت را لزج و آماده می‏کنند، به خوبی فعالیت نمی‏کنند و مقاربتی دردناک همراه با خاطره‏ای بد برای زن به دنبال دارد و خود مرد هم به ارگاسم نرسیده است. در حالی که تمام توصیه‏های پزشکی این است که بهترین مقاربت، مقاربتی است که هر دو جنس آن هم در یک زمان و یا با فاصله زمانی اندک به اوج لذت جنسی (اُرگاسم) برسند.

       2-  یکی از اهداف مقاربت، تکثیر نسل است. هر چند از نظر پزشکی احتمال آبستنی زن در ایام عادت بسیار کم است، ولی در بعضی از قبایل یهودی (در اسرائیل) که به مقاربت در ایام عادت ماهانه نیز می‏پردازند و در مواردی زنها حامله می‏شوند، بیماری‏های ارثی و نواقص ژنتیکی متعددی در بچه‏ها مشاهده شده و حتی در کتب پزشکی ثبت و ضبط شده است. بنابراین جهت اجتناب از پیدا کردن چنین فرزندان ناقص الخلقه‏ای، اجتناب پسندیده‏تر است.

       3-  استراحت جنسی برای هر دو جنس (مرد و زن) یک ضرورت است، که علم نیز آن را ثابت کرده است. قاعدگی خانم‏ها وسیله‏ای اجباری است برای این که زن و مرد مدتی استراحت جنسی داشته باشند و بعد از آن با میل و رغبت بیشتر در کنار یکدیگر باشند. از طرف دیگر به واسطه افراط دچار خودکشی نشوند. هر بار نزدیکی و مقاربت که همراه با ارگاسم باشد، تمام عضلات بدن (حتی عضلات موها که هر کدام از موهای بدن انسان به غیر از سر و صورت دارای عضله‏ای بسیار کوچک است و موقع بیرون آمدن از استخر یا ترس و... منقبض شده و موها را راست می‏کند) به یک باره منقبض شده و به شدت از ذخیره انرژی بدن می‏کاهد. احساس خستگی شدید بعد از مقاربت به خاطر همین مطلب است.

      سخن معروف بوعلی سینا ـ که کتاب قانونش صدها سال در دانشکده‏های پزشکی تدریس می‏شد ـ این است که انسان با هر بار مجامعت یک میخ به تابوتش می‏زند و چه بسا در اثر افراط، سریعا به پایان زندگی جنسی و دنیوی خود برسد. بنابراین علم حکم می‏کند اجبارا هم که شده، در این مدت خود و همسرتان استراحت کنید.

       4-  در طول دوران قاعدگی، لایه داخلی رحم، دهانه رحم و مجرای داخلی مهبل ریزش دارند و سطوح و لایه‏های زیرین تا اتمام دوران قاعدگی بسیار نازک و شکننده هستند و هرگونه تماسی ایجاد خراش و آسیب‏دیدگی می‏نماید که زمینه را برای بروز عفونت‏های بعدی فراهم می‏نماید.

       5-  اغلب انجام نزدیکی منجر به ایجاد پارگی‏ها ( Lacerarions<Font fac  e=LTS Style="font-size:21">) و آسیب‏های بافتی می‏نماید که در حالت طبیعی به لحاظ حضور ترشحات این آسیب‏های جزئی به سرعت و با تکثیر سلول‏ها ترسیم می‏شود. در دوران قاعدگی ترشحات طبیعی واژن (مهبل) حضور ندارند  [ که خود به دلیل اُفت هورمونی است ]  و لذا ترمیم   با اشکال مواجه می‏گردد. به همین دلیل است که اگر در این دوران نزدیکی صورت گیرد با احساس سوزش و درد توأم خواهد بود.

       6-  طول دوران سیکل قاعدگی 28 روز فرض می‏شود که تخمک‏گذاری 14 روز قبل از بروز قاعدگی صورت می‏پذیرد. لذا پیش‏بینی زمان تخمک‏گذاری بسیار دشوار است. در برخی موارد زمان تخمک‏گذاری به جلو افتاده و در اواخر قاعدگی (قاعدگی‏های طولانی) صورت می‏گیرد. لذا برای زوجینی که قصد پیشگیری از بارداری را دارند نزدیکی منجر به باروری می‏شود.

       7-  دوران قاعدگی برای اکثر خانم‏ها همراه با دردهای لگنی، شکمی، کمردرد، احتقان ناحیه شکم، احساس سنگینی و درد ناحیه پستان‏ها و... همراه است. به علاوه فرد دچار افسردگی و اضطراب و برخی دیگر علائم روحی - روانی نیز هست. لذا تحمیل نزدیکی در چنین حالتِ بیمار گونه‏ای صحیح نبوده و تجربه منفی به بار خواهد آورد که در روابط آتی زناشویی ایجاد مشکل خواهد کرد.

www.atregoleyas.com

atregoleyas@gmail.com