نبودن شوهر و مجوز خود ارضایی
آیا نبود شوهر در مدت طولانی مجوزی برای استفاده غیر صحیح از غرایز جنسی چون خود ارضائی و مساحقه می شود؟
وجود غریزه جنسی در انسان یکی از نعمت های بزرگ الهی است . فلسفه وجود این غریزه در انسان بقای نوع و تشکیل خانواده و ایجاد حرکت و تلاش در آدمی است . لذا همان گونه که استفاده غیر صحیح از غرایز و اعضای دیگر موجب خسران و تباهی آدمی می گردد در مورد این غریزه نیز صادق است . خداوند راه های مشروعی برای ارضای این غریزه گشوده است و قدم بیرون گذاشتن از این دائره را تعدی و تجاوز دانسته است :
((فمن ابتغی ت وراء ذلک فاولئک هم العادون ))(موءمنون آیه 7 )
نکته دیگر آن که خداوند هر کس را به نوعی می آزماید. برخی را به حب مال برخی را به مقام و ... و برخی را نیز به غرایز. نیرومندی این غریزه در برخی نشان از آن دارد که امتحان و آزمونی سخت برای فرد در این عرصه وجود دارد. شما تاکنون از این عرصه سربلند بیرون آمده اید و با وجود وسوسه های شیطانی دست به گناه نزده اید. امید است در آینده نیز با استعانت از خداوند این چنین باشید. خواهر عزیز! لذت گناه آنی و زود گذر است ولی تلخی عصیان پروردگار و خدای ناکرده گرفتاری به عذاب او طولانی است . برخی از انواع گناه حتی ممکن است عقوبتی سریع و نزدیک در پی داشته باشد. به این روایت ها توجه فرمایید: رسول خدا فرمودند:
((اگر زن شوهر داری زنا دهد روز قیامت از ... او چرکی خارج می شود که اهل جهنم از بوی بد آن اذیت می شوند)) و یا ((اگر زنی مردی را به بستر شوهر خویش بیاورد (زنا کند) بر خدا واجب است که او را به آتش بسوزاند بعد از آن که او را در قبرش عذاب نموده است )).(بحار الانوار ج 76 ص 366) و نیز فرموده : ((اگر موءمنی زنا کند ایمان از او جدا می شود همانند بیرون آوردن لباس از بدن )). و نیز بنا بر آنچه در روایات آمده است زنا موجب مرگ ناگهانی کم شدن رزق و ... می گردد. بزرگی گناه هم جنس بازی نیز نیاز به توضیح ندارد خود ارضایی نیز گناه بزرگی است گرچه از جهات مختلفی همانند دو گناه دیگر نیست . علاوه بر آنچه که گفته شد خطر از هم پاشیده شدن زندگی و خدای نکرده از بین رفتن آبرو نیز از مهلکه های بزرگی است که در انتظار چنین افرادی است . پس آنچه گفته شد برای تاءکید بیشتر بر خدا ترسی شما و مقابله با وسوسه های شیطان است . ضمنا توصیه های زیر نیز می تواند شما را در این راه مدد نماید:
1- در مواقعی که لازم می دانید از خوردن غذاهای چرب و پر انرژی خودداری کنید. 2- کم خوری را در برنامه کار خود قرار دهد.
3- به کارهای هنری و نیز مطالعه کتاب های مفید بیشتر بپردازید.
4- سعی کنید هفته ای یکی الی دو روز روزه بگیرید.
5- با دوستان با تقوا و خداترس معاشرت کنید.
6- از رفت و آمد با افراد ناباب به شدت پرهیز نمایید.
7- به نماز و نیز شرکت در جماعت و مجالس دینی بیشتر اهمیت بدهید.
8- کتب اخلاقی و موعظه و پند و اندرز را بیشتر مطالعه کنید.
9- سعی کنید عادات جنسی خود را به تدریج تغییر دهید; زیرا کثرت مجامعت عوارض نامطلوبی از نظر جسمی و عصبی دارد از این رو بایستی به سمت تعادل حرکت کرده و برنامه منظم و حساب شده ای برای آن طراحی نمایید.
10- در مواردی که بحرانی در پیش دارید با مراجعه به پزشک متخصص می توانید از داروهایی که در این جهت مفید واقع می شوند استفاده نمایید.
11- ورزش مناسبی را نیز در برنامه کاری خود قرار دهید.