سفارش تبلیغ
صبا ویژن

گل نرگس Narcissus

به بهانه تاکید دوباره رهبر انقلاب بر آزاد اندیشی

پنجشنبه گذشته، رهبر انقلاب در یک نشست طولانی با شماری از فضلای حوزه‌های علمیه، بار دیگر با تأکید بر لزوم جدی گرفته شدن کرسی‌های آزاد اندیشی اظهار داشتند: حوزه‌های علمیه همواره مهد آزاداندیشی و بحث‌های جدی علمی بوده‌اند؛ بنابراین کرسی‌های آزاداندیشی باید به یک عرف در حوزه‌های علمیه تبدیل شوند و زمینه تحمل دیدگاه‌های مختلف علمی فراهم شود.


پنج سال پیش نیز آیت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به نامه ده تن از فضلای حوزه و دانشگاه در اجابت دعوت آنان بر لزوم تقویت کرسی‌های نظریه‌پردازی تأکید نمودند.

«تابناک» به همین بهانه در مقاله‌ای با عنوان «مناسبات آزادی و دانش» به قلم «شریف لک‌زایی» به بررسی پاسخ این پرسش‌ها می‌پردازد:

آزادی با اندیشه و دانش چه رابطه و نسبتی دارد؟ آیا تولید اندیشه و دانش، مبتنی بر تحقق آزادی است و در فقدان آزادی، اندیشه و دانشی تولید نمی‌شود یا اینکه آزادی مسبوق به تولید دانش است و در واقع این دانش و اندیشه تولید شده است که آزادی را رونق می‌بخشد؟
درباره مناسبات میان آزادی و دانش سخنان مختلفی گفته شده است. در پاره‌ای از این گفته‌ها به نفی وجود رابطه میان آزادی و دانش و در برخی از نوشته‌ها به تقدم دانش بر آزادی حکم شده است. در پاره‌ای از موارد نیز تفکیکی میان آزادی به معنای عام و آزادی سیاسی به طور خاص صورت گرفته و تقدم تاریخی تحقق آزادی سیاسی در تولید دانش و اندیشه انکار شده اما بر اولویت آزادی به معنای عام آن بر تولید دانش و اندیشه صحّه گذارده شده است...

این مقاله به دو دیدگاه در این‌باره اشاره می‌نماید: نخست دیدگاهی که صرف نظر از همه وجوه مختلف مذکور، معتقد است آزادی بر دانش تقدم و اولویت ندارد و اساساً این دانش است که آزادی را رشد و رونق می‌بخشد و تاریخ حیات بشری نیز بر آن صحّه می‌گذارد. آن‌گاه نگره دوم، یعنی تقدم آزادی بر اندیشه و دانش تبیین می‌شود. و در نهایت مدعای نوشته حاضر و رهیافت مورد نظر نویسنده ـ تقدم زمانی و رتبی آزادی بر تولید معنا و دانش ـ می‌آید...

دکتر رضا داوری اردکانی نیز در شمار افرادی است که قائل به تفکیک تقدم و تأخر آزادی و آزادی سیاسی بر دانش است. وی در این زمینه با فرانتس نویمان در عدم تقدم آزادی بر دانش در برخی از موارد هم‌سو و هم‌جهت است. به باور وی نمی‌توان گفت که علم در قدیم در شرایط تحقق آزادی سیاسی پدید آمده است. اما در یک جهش آشکار این دیدگاه را مطرح می‌سازد که به طور کلی و با اغماض و چشم پوشی از همه دلایل، می‌توان بر اولویت آزادی در یک معنای عام و کلی بر دانش و اندیشه، به ویژه در عصر حاضر، حکم نمود...

دکتر عبدالکریم سروش در شمار کسانی است که به صراحت بحث‌های مبسوطی را در باب اولویت و تقدم آزادی بر دانش مطرح ساخته است. او از کسانی است که برآمدن و تولید هر نوع معرفت و دانشی را بی‌آزادی ناممکن می‌شمارد. حتی در پاره‌ای از موارد این نسبت را به امور دیگری نظیر عدالت نیز تسری می‌دهد:
«هیچ عدلی بی‌علم ممکن نیست و هیچ علمی بی‌آزادی به دست نمی‌آید. تا معلوم آزاد نباشد ظهور نمی‌کند و تا ظهور نکند، عالم از او جاهل است و این اگر در طبیعت صادق است، درباره سلطان و رعیت صدبار صادق‌تر است.»...

آیت‌الله مرتضی مطهری، از جمله شخصیت‌های برجسته علمی و معنوی است که می‌توان در پاره‌ای از سخنان وی اولویت آزادی بر دانش را نتیجه گرفت. ایشان در بحثی مبسوط مشکل اساسی در سازمان روحانیت را فقدان حریت و آزادمنشی روحانیت شیعی برشمرده است. مشکلی که به مقداری زیاد توانسته است جامعه علمی روحانیت شیعی را در وضعیت رکود و سکون قرار دهد:
«چرا در میان ما [روحانیت شیعی] سکوت و سکون و تماوت و مرده‌وشی بر حریت و تحرک و زنده‌صفتی ترجیح دارد و هر کس که بخواهد مقام و موقع خود را حفظ کند ناچار زبان درکام می‌کشد و پای در دامن می‌پیچد؟»
پاسخ او همانا فقدان حریت در میان عالمان شیعی به لحاظ مسائل معیشتی و اقتصادی است. او با مقایسه سازمان روحانیت سنی در مصر با سازمان روحانیت شیعی در ایران به نتایجی جالب دست یافت. از جمله اینکه روحانیت سنی در مصر، برخلاف روحانیت شیعی در ایران، از نظر مالی به مردم وابسته نیست، بلکه از سوی دولت و قدرت سیاسی پشتیبانی می‌گردد. در نتیجه، روحانیت سنی مصر برخوردار از حریت عقیده بوده، ناچار نیست به خاطر عوام‌زدگی به کتمان حقایق بپردازد. بلکه در مواجهه با مسائل شرعی و اجتماعی بدون هراس به تبیین آزاداندیشانه مسائل شرعی مبادرت می‌ورزد. در مقابل روحانیت شیعی در ایران به دلیل همان وابستگی معیشتی به مردم، از جرأت و جسارت لازم برای تبیین مسائل و موضوعات علمی دینی برخوردار نیست و در نتیجه دست به کارهایی می‌زند که از نظر فکری سطحی بوده، از حوزه فکر عوام خارج نیست...

آیت‌الله مطهری در ادامه مباحث خود به مضرّات و پی‌آمدهای حکومت عوام در جامعه و سازمان روحانیت اشاره کرده می‌گوید: «حکومت عوام است که آزادمردان و اصلاح‌طلبان روحانیت ما را دلخون کرده و می‌کند.» و در جای دیگر چنین اظهار می کند که با اصلاح وضعیت معیشت و اوضاع مالی «مراجع عالیقدر تقلید آزاد خواهند گشت» . طبیعی است که روحانیان در یک فضای آزاد – عاری از فشار عوام زدگی - به گونه‌ای مطلوب‌تر می‌توانند راه حل‌های مناسب ارائه نمایند.
إبرام مطهری بر ضرورت فضای آزاداندیشی و فارغ از اسارت قدرت سیاسی و عوام، در حقیت زمینه سازی یی بود برای امکان بخشی به عالمان روشن‌اندیش در جهت روشن نگاه داشتن چراغ دانش و اندیشه‌ورزی و تولید معنا و پدیدآوردن آثاری مطابق نیازهای جامعه و جوانان و نیز سیراب نمودن تشنگی مشتاقان اندیشه و به ویژه اندیشه و دانش دینی را سیراب نمایند...

از دید آیت‌الله محمد حسین نائینی، اندیشمند برجسته و نظریه‌پرداز عصر مشروطیت، آغاز دوره اقتدارگرایی و نظام‌های استبدادی در میان مسلمانان، همانا آغاز دوره توقف و رکود دانش، اندیشه و نظریه‌پردازی در میان آنان است. توقف و رکودی که سرانجامش انحطاط جامعه اسلامی بود. این وضعیت، به باور وی، در اثر فقدان آزادی و مساوات در جامعه و حرمان مسلمانان از یک دولت غیر مستبد و غیر ظالم، ودر نتیجه انحراف از آموزه‌های تمدن ساز دهه‌های پیشین، مانند مسؤولیت پذیری نسبت به خود و دیگران و به ویژه نظام سیاسی مستقر بود. زیرا لازمه مسؤولیت پذیری آدمی، آزادی است: تا انسان آزاد نباشد، مسؤولیت پذیری، کدام توجیه و معنا می تواند داشته باشد...

متن کامل را در ستون «مقالات» بخوانید.

درباره مراسم‌ازدواج فرزندان دوسیاستمدارارشد

 
در روزها و هفته های اخیر، دو مراسم عقدکنان ویژه در تهران برگزار شده است. "ویژه" از آن بابت که میزبان اصلی هر یک از این دو مراسم، یکی از چهره های سیاسی برجسته کشور بوده است.

تفاوت ویژه این دو مراسم، تضاد سیاسی میزبان‏های آنها بوده است: یکی چهره سرشناس اصولگرا و دیگری چهره برجسته اصلاح طلبان.

به گزارش«جهان» وبه نقل از الف شباهت این دو مراسم هم، علاوه بر حضور چهره های سیاسی، رنگارنگی پذیرایی مراسم بوده است. وجود چندین نوع غذا در شام عقدکنان پسر یک اصولگرا‏ی برجسته و نیز هزینه های اشرافی از قبیل لباس عروس چندین میلیونی، جواهرات چند ده میلیونی و مهریه میلیاردی و ... نیز از مراسم عقدکنان دختر یک اصلاح طلب سرشناس گزارش شده است.

بروز رفتار این گونه از طرف سیاستمدارانی که اوایل انقلاب به ساده زیستی و مردمگرایی خود می بالیدند و معمولاً دو – سه دهه پیش مراسم عروسی خود را ، با ساده ترین تشریفات، برگزارکرده اند، جای تامل دارد.

درباره این تحول صد و هشتاد درجه ای در رفتار برخی سیاستمداران ، تذکر چند نکته ضروری است:

1. رواج تجمل گرایی و اشرافی گری به عنوان یک فرهنگ عمومی، عمدتاً ناشی از رفتار گروه های مرجع و نیز نوع تبلیغات و فرهنگ سازی رسانه ها است و چند نتیجه مهم دارد.

مهمترین اثر رواج فرهنگ تجمل گرایی و اشرافی گری، احساس حسرت و کمبود در میان افراد و طبقات فرو دست جامعه است. احساسی که سرمایه اجتماعی را به شدت کاهش می دهد و می تواند سرچشمه انواع انحرافات و ناهنجاری های فردی و اجتماعی باشد.

علاوه بر این، گسترش روحیه چشم و هم چشمی و رفتارهای تجملاتی ، آن هم در مسایلی نظیر ازدواج، شرایط و امکان ازدواج را سخت تر کرده، باعث افزایش سن متوسط ازدواج می شود و خود یکسری آلودگی ها و ناهنجاری های روانی ـ اخلاقی را در جامعه گسترش می دهد.

علاوه بر همه اینها، رواج اشرافی گری و اسراف و تبذیر آن هم در جوامعی که از نظر اقتصادی دچار تنگناها و مشکلات جدی است و اقتصاد آن بر پایه کار و تولید نمی چرخد، فقر عمومی را تشدید می کند. چرا که اسراف و پر مصرفی، با کاهش از پس انداز حاصل می شود و جامعه ای که کمتر پس انداز می کند، مالاً کمتر سرمایه گذاری و کمتر تولید می کند و دچار «چرخه فقر» Poverty) (Cycle of می شود.

2- در نگاه دینی به موضوع تجمل گرایی و اسراف، باید یادآوری کرد که اولاً اسراف و تجاوز از اعتدال در مصرف، برای همه گناهی بزرگ محسوب می شود،چه مسئول و چه شهروند عادی. ثانیاً در مکتب سیاسی اسلام، اشرافی گری و زندگی پر زرق و برق برای مسوولان و سیاستمداران شدیداً نکوهش شده است.

در الگوی سیاسی ـ حکومتی اسلام، مقامات و مسوولان ارشد مملکتی باید سطح زندگی خود را در سطح طبقات محروم جامعه تنظیم کنند و از همنشینی با ثروتمندان و اشراف بپرهیزند . جالب اینکه ، هر چقدر مقام و مسوولیت بالاتر باشد، زندگی مسوول نظام اسلامی باید زاهدانه تر و ساده تر باشد بطوریکه حضرت علی (ع) در مقام رییس حکومت، زندگی خود را در سطح فقیرترین اقشار حکومت خود قرار داده بود.

کسیکه در جامعه اسلامی مسوولیت ارشد حکومتی به عهده می گیرد، نه تنها باید سطح زندگی شخصی و برخورداری های خود از مواهب دنیوی را به سطح اقشار محروم تنزل دهد، بلکه باید افراد خانواده خود را نیز به زندگی در سطح مردم فرودست جامعه ، عادت دهد. چرا که نظام اسلامی ، برای خانواده مسئول ارشد حکومتی هم وظایف و محدودیتهایی قایل شده است.

خلاصه اینکه دنیا طلبی، اشرافی گری، اسراف و برگزاری مراسم و جشن های پرزرق و برق و تجملاتی در الگوی رفتاری مسوولان نظام اسلامی جایی ندارد و هر کس بخواهد اشرافی زندگی کند و مراسم پرزرق و برق برای عروسی فرزندانش بگیرد، باید حداقل ، مسوولیت کلان حکومتی را رها کرده و به کسب و کار شخصی و یا مسوولیت جزء حکومتی بپردازد. به تعبیر حضرت علی (ع)، مسوولیت و حکومت، طعمه نیست، بلکه امانت است...(نامه 35 نهج البلاغه موسوم به عهدنامه مالک اشتر)

3 - همچنان که گفته شد، در اوایل پیروزی انقلاب تا پایان جنگ تحمیلی، اغلب مسوولان نظام ساده زیست بودند و به تبع آنها مردم نیز زندگی نسبتاً ساده ای داشتند و روحیه حرص و آز و دنیاطلبی به شکل و سطح فعلی در زندگی شخصی ایرانیان وارد نشده بود. در دهه اول انقلاب، به لحاظ شرایط جنگی کشور و همت دولت مردان وقت به ساده زیستی، شکاف درآمدها و ثروت ها کم و نسبتا محدود بود و به همین دلیل، شکایت از نداری و فقر نیز به شدت و گستردگی امروز نبود. جالب اینکه ا مروز، هم درآمد سرانه نسبت به‌آن روزها بسیار بهتر شده و هم انواع رفاهیات و ملزومات نسبتاً زیبا و تجملاتی به خانه عموم ایرانیان راه پیدا کرده است.

با وجود برخورداری بهتر هم میهنان از تجهیزات و امکانات رفاهی نسبت به اوایل انقلاب ، اما طبقه متوسط ایرانی به وضوح بیشتر از دهه 60 از وضع خود می نالد. چرا؟ اقتصاددانان و جامعه شناسان، پاسخ این سوال را با ارایه مفهوم «فقر احساسی» (Psychological Poverty) داده اند.

فقر احساسی حالتی است که یک فرد یا خانواده، احساس می کند افراد یا خانواده های همسایه یا هم شان او وضع مالی و رفاهی بسیار بهتری نسبت به خودش دارند. این احساس، به فرد الغا می کند که جایگاه فعلی من (هر چقدر هم که ثروتمند و مرفه باشم) مناسب من نیست و من باید از رفاه و امکانات بالاتری برخوردار باشم ...

در سالهای اخیر، سریال های تلویزیونی ایران، قرعه کشی های لاتاری گونه بانک ها، رفتارهای تجملاتی و اشرافی گری مسوولان و دیگر گروههای مرجع و الگوی جامعه و بالاخره امکان واردات و عرضه کالاهای تجملاتی و از همه مهمتر ثروتمند شدن ناگهانی برخی افراد عادی« بدون کار و ابتکار » از جمله عوامل رشد پدیده ی «فقر احساسی» در جامعه ایران تلقی می شوند.

هنگام ابتلای یک جامعه به پدیده و بیماری «فقر احساسی» ؛ نکته مهم این است که همه از وضع خود گلایه مند و شاکی می شوند، چه فقرا، چه طبقه متوسط و چه طبقه مرفه و اتفاقاً طبقه متوسط و مرفه در جوامع مبتلا به فقر احساسی شایع، بیشتر از فقرا از وضع موجود گلایه دارند و ناراضی اند و برای بدست آوردن رفاهیات بیشر، بیشتر هم «حرص» می زنند چرا که به وضوح و به وفور می بینند افراد و خانواده های هم شان و هم سطح شان، چه سریع به رفاهیات و مادیات می رسند ...


پدیده فقر احساسی، در جامعه ایران که در آن انواع رانت ها وجود دارد، امکان ثروتمند شدن ناگهانی و بدون کار و ابتکار افراد ، مهیاست، سریعتر هم رواج می یابد و بسیاری از خانواده ها و افراد را مبتلا میکند و رنج می دهد.

4- در شروع دوران سازندگی، برخی مسوولان و مدیران ارشد دولت وقت عملاً ساده زیستی در زندگی شخصی و کاری را کنار گذاشته و علنا به تجملات و اشرافی گری روی آوردند. مسوولان دولت سازندگی در پاسخ به منتقدان به رواج اشرافی گری دولتی می گفتند: " مدیر دولتی باید خوب زندگی کند تا بتواند خوب برای مردم کار کند."

این استدلال برای توجیه اشرافی گری مسوولان، در ظاهر منطقی به نظر می رسد اما اشکال آن این است که وقتی یک مدیر دولتی از ساده زیستی دست کشید و تجملات و اشرافی گری دچار شد، در راهی وارد شده است که انتهایی ندارد.

ویژگی انسان این است که از ظواهر و مطامع دنیا سیر نمی شود و تعبیر بزرگان، مال دنیا، مانند آب دریا شور است، هرچه انسان بخورد، تشنه تر می شود. در واقع مدیری که وارد مسابقه اشرافیت و رفاه طلبی شد، نه تنها مردم و تکالیف اش را فراموش می کند، بلکه برای پاسخگویی به نیازهای فزاینده خود و خانواده اش، به سرعت در خطر سقوط به ناپاکی های مالی هم می افتد...

عجیب نیست که اختلاس و رانتخواری و مفاسد اقتصادی، که در دهه 60 تقریباً نادر بود، در دوره سازندگی به تدریج از گوشه و کنار قوه مجریه سربلند کرد .

شاید گفته شود مسوولان دولتهای غربی که بیشتر از مسوولان دوران سازندگی و فعلی در تجمل و رفاه زندگی می کنند، پس چرا سیستم حکومتی موفق غرب، مسوولان را از اشرافیگری نهی نمی کند؟

پاسخ این است که اولاً در غرب، مسوولان حکومتی از نظر درآمدها و ثروت های بدست آورده به شدت تحت پایش و مانیتورینگ رسانه ها و سیستم های نظارتی هستند و ثانیاً در برخی جوامع غربی هم (نظیر اسکاندیناوی و ژاپن و تا حدودی فرانسه) اشرافی گری و ریخت و پاش غیر متعارف مسوولان ارشد دولتی در زندگی خصوصی شان مقبول و پسندیده نیست و از نظر افکار عمومی ، زشت و ناروا هم تلقی می شود.

* * *
خلاصه اینکه در نظام اسلامی، مسوولان ارشد حکومتی و خانواده هایشان باید و باید ساده زیست باشند. هم نشینی با ثروتمندان، برگزاری مجالس پرزرق و برق شبیه ثروتمندان مسرف و مترف* ، برای مسئولان ارشد نظام اسلامی اکیدا نهی شده است.

در حال حاضر ، یکی از مهمترین خلاءها در قوانین و رویه های حکومتی ما، پایش مسوولان ارشد کشور، از انحراف از این حکم مهم نظام اسلامی است.

هر چند رفتار تجملاتی مسوولان، فرهنگ عمومی را بسوی تشریفات زاید سوق داده و جامعه ایران را شدیداً گرفتار "فقر احساسی" کرده است، اما برای جبران و اصلاح این وضع و تعبیه سیستم های نظارتی در قوانین و رویه های کشور هنوز هم دیر نشده است. پایش مداوم درآمد و ثروت و سطح زندگی و رفاه و حتی مراسم و جشن های خانوادگی مسوولان ارشد نظام، همت بلند قانونگذاران و مسوولان عالی رتبه کشوری را می طلبد. البته کسانی که خود به تجملات و دریافت هدایا و رفتن سفرهای تفریحی به خارج از محل بیت المال و ... آلوده نشده باشند.

خوشبختانه امروز برای تدوین و راه اندازی سیستم پایش مسئولان از نظر ابتلا به اشرافیگری ، زمان بسیار مناسبی است چراکه رئیس محترم دولت، خود در اعتقادات و رفتار و عمل ، ساده زیست است و سعی دارد مدیران و سیستم دولتی را هم از اشرافیگری و اسراف دور کند.

اگر سامانه پایش رفتاری مسئولان در نظام حکومتی ما تعبیه شود و مسوولان مترف و تجمل گرا رسوا شوند و افراد غیر ساده زیست نتوانند به مسوولیت بالا برسند، شاید دیگر شاهد ناهنجاری هایی نظیر لابی ها و حرص زدن ها برای گرفتن پست ارشد دولتی یا ورود به مجلس نباشیم.

منبع: جهان نیوز


شیرینی دانمارکی نه ، گل محمدی

 

باسمه تعالی

توهین و بی احترامی به مقدسات با هر دلیل و بهانه ای زشت و ناپسند است

وهمه افراد از هر قوم و گروه و دسته و نژادی که باشند آن را محکوم می کنند.

پس به بهانه آزادی بیان نمی توان به مقدسات ، تابوها و خط قرمزهای جامعه و افراد آن بی احترامی کرد. وگرنه واکنش منفی افراد را به دنبال دارد.که این واکنشها در افراد مختلف متفاوت است. وقتی عازم زیارت شهر عشق مشهد مقدس بودیم از قم به راه آهن تهران رفتیم ، تا موقع حرکت یک ساعت وقت داشتیم با همسرم سری به میدان شوش و اطراف آن زدیم در یک شیرینی فروشی مطلب زیبایی نظر مرا جلب کرد.دراین قنادی بر روی شیرینی دانمارکی خط زده بودند و زیر آن نوشته بودند گل محمدی بعد که از دوستان سؤال کردم  گفتند که این یک حرکت فراگیر و خودجوش از سوی این صنف از جامعه بوده که به اینصورت انزجارخود را از توهین و بی احترامی به پیامبر گرامی اسلام (ص) اعلام کرده اند.

 

 

 

با اعلام نظرات ارزشمند خود مارا در بهتر شدن مطالب یاری فرمایید.

با درج ایمیل در قسمت اشتراک از به روز شدن این وبلاگ مطلع شوید.

Atregoleyas@gmail.com 


جناب آقای کروبی

باسمه تعالی

آقای کروبی سلام

امروز روزنامه شما را خواندم ، از قول حضرتعالی نوشته بود : روزه سکوت گرفته ام اما سکوتم موقتی است. حاج آقا من به عنوان یک روحانی برای شما احترام قائلم اما به عنوان یک سیاستمدار باید بگویم ، دوران شما دیگر تمام شده است . شکست در انتخابات ریاست جمهوری (به علت دادن شعارهای مردم فریب و عوام پسندانه )، شکست در ایجاد شبکه تلویزیونی صبا به علت عدم آشنایی با قوانین کشورو ....همه اینها برای شما به عنوان یک سیاستمدار به منزله اعلام خطر بود . یعنی موقع آن رسیده است که دست از فعالیتهای سیاسی برداشته و به نظریه پردازی و آموزش روی بیاورید و سیاست را به دست نسل جوانتر با ایده های بهتر بسپارید. جناب آقای کروبی امام صادق (ع) خطاب به یکی از اصحابشان می فرمایند : هر عمل بدی از هرکسی بد است ، اما از مثل تویی بدتر و هر عمل خوبی از هر کسی خوب است اما از مثل تویی خوبتر ، چون تو را مردم به ما نسبت می دهند. جناب آقای کروبی شما را به امام خمینی (ره) نسبت می دهند ، شما را یار و صحاب امام می دانند. این چه موضعی است که شما در پیش گرفته اید شما که خود از انقلابیون بوده اید چرا دارید با این مواضع تیشه به ریشه این انقلاب می زنید. بترسید از اینکه مانند امثال نوری، و...... جزء ریزشهای انقلاب شوید. آیا طعم شکست در انتخابات آنقدر تلخ است که شما را به رودر رویی با نظام و انقلاب بکشاند. من کاری ندارم که شما برای چه با سفیر آلمان دیدار کرده اید سفیر کشوری که صدر اعظمش در روزهای اخیر بدترین مواضع را در مورد ایران و شخص رئیس جمهور محترم داشته است. شما در دیدار با وی گفته اید که روزه سکوت گرفته اید مگردانید که روزه سکوت حرام است چطور شماکه به صراحت لهجه و شجاعت معروف بودید حالا  این موضع  را گرفته اید؟ جناب آقای کروبی ما نه تنها نباید سکوت کنید بلکه باید از مواضعتان در صورت حق بودن شجاعانه دفاع کنید و در صورت اینکه نقدی به نظام و زیر مجموعه های آن داشتید صریحاً بیان فرمایید وگرنه فردا جواب خداوند را چه می دهید که چرا از حق دفاع نکردید. در این دیدار سفیر المان با نهایت بی شرمی از مواضع به حق و هوشمندانه رئیس جمهور در مورد مسئله سراسر دروغین هولوکاست انتقاد کرده است و ظاهراً شما اینجا نیز روزه سکوت گرفته اید شما که داعیه دفاع از مردم مظلوم فلسطین را داشتید چرا سکوت کردید . آیا به فرض اینکه هولوکاست راست باشد آلمان باید جواب این جنایت را بدهد یا مردم مظلوم فلسطین.  جناب آقای کروبی بیایید مسائل انتخاباتی را فراموش کنیم و دست به دست هم بدهیم ایرانی بسازیم سراسر مهر ، سراسر عدالت و سراسر آزادی و رفاه و آسایش. بیایید کینه ها را کنار بکذاریم بیایید کمی در اطراف خودمان دقت کنیم ببینیم که دوستان ما و دشمنان ما کیستند و چه کسانی می خواهند ما را نهری برای آب ریختن در آسیاب دشمن قرار دهند . جناب آقای کروبی........ جناب آقای کروبی........ جناب آقای کروبی......

Mohammadhashem_ne@yahoo.com

 

 

 


پاسخ نه به نظر سنجی CNN

برای شرکت در نظر سنجی اینترنتی سایت CNNبه آدرس زیر مراجعه فرمایید.آیا می دانید با استقبال خوب مسلمانان و پشتکار آنان تا کنون 93% به انتشار این تصاویر رأی منفی و فقط 7% رأی مثبت داده اند.

http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europe/02/02/france.cartoon.ap/index.html


حمله اتمی به دانمارک

گویا یکی از روزنامه های دانمارکی به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام تو هین کرده است وظیفه همه ملتهای مسلمان است که از این عمل ابراز انزجار نموده خشم و نفرت خود را به عاملان این عمل ناپسند نشان دهیم

این هم یک توطئه از سوی صهیونیست هاست وقتی نتوانستند به سؤالات مطرح شده از سوی رئیس جمهور که در سطح جهانی بیان شده بود پاسخ دهند یرای گمراه نمودن اذهان ملتهای مسلمان از این مسئله این راه را در پیش گرفتند من باز هم می گویم بهترین دفاع حمله است پس پیش به سوی دانمارک  بیاییم با سلاح اتمی وبلاگ این کشور و عاملان هتک پیامبر را مورد حمله قرار داده و هرکدام با درج یک یادداشت آنهرا نابود کنیم.


جهت اعلام انزجار و تماس با وزارت خارجه دانمارک می توانید از سایت http://seza.parsiblog.com/


بازدید نمایید.


mohammadhashem_ne@yahoo.com


سزای توهین

سلام به شما دوست عزیز و گرامی با توجه به حساسیت مسئله توهین به پیامبر گرامی اسلام ص و جهت بحث و تبادل نظر  در این مورد خواهشمندم  هر چه سریعتر از وبلاگ  http://seza.parsiblog.com/ بازدید فرمایید . من کمال تشکر و قدردانی را از دوست عزیزم جناب طباطبایی دارم اجرتان با پیامبر گرامی اسلام .

Mohammadhashem_ne@yahoo.com

 


افشای یک توهین؟

 

سلام به شما دوست عزیز و گرامی با توجه به حساسیت مسئله توهین به پیامبر گرامی اسلام ص و جهت بحث و تبادل نظر  در این مورد خواهشمندم  هر چه سریعتر از وبلاگ  http://seza.parsiblog.com/ بازدید فرمایید . من کمال تشکر و قدردانی را از دوست عزیزم جناب طباطبایی دارم اجرتان با پیامبر گرامی اسلام .

Mohammadhashem_ne@yahoo.com

 


تماس با وزارت خارجه دانمارک

 گویا یکی از روزنامه های دانمارکی به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام تو هین کرده است وظیفه همه ملتهای مسلمان است که از این عمل ابراز انزجار نموده خشم و نفرت خود را به عاملان این عمل ناپسند نشان دهیم

این هم یک توطئه از سوی صهیونیست هاست وقتی نتوانستند به سؤالات مطرح شده از سوی رئیس جمهور که در سطح جهانی بیان شده بود پاسخ دهند یرای گمراه نمودن اذهان ملتهای مسلمان از این مسئله این راه را در پیش گرفتند من باز هم می گویم بهترین دفاع حمله است پس پیش به سوی دانمارک  بیاییم با سلاح اتمی وبلاگ این کشور و عاملان هتک پیامبر را مورد حمله قرار داده و هرکدام با درج یک یادداشت آنهرا نابود کنیم.

جهت اعلام انزجار و تماس با وزارت خارجه دانمارک می توانید از سایت http://seza.parsiblog.com/

بازدید نمایید.

mohammadhashem_ne@yahoo.com


بمباران اتمی شورای امنیت

باسمه تعالی

امروز من به عنوان یک تاکتیک دفاعی به این نتیجه رسیده ام که جوانان غیور جمهوری اسلامی که همیشه و در همه حال در راه پاسداری از نظام و ارزشهای انقلابی و اسلامی کوشیده اند می بایست راه حمله در پیش گیرند و به تمام سایتهای وابسته به آژانسهای بین المللی از جمله سازمان انرژی اتمی و سازمان ملل متحد حمله کرده و آنها را بمباران هسته ای از نوع وبلاگ نمایند تا این افراد خالی از تفکر بدانند که کشور ما دارای سلاح هسته ای از نوع تفکر ‏ تعقل و اندیشه و بیان است و نیازی به بمب اتمی ندارد بمب اتمی ما تفکر ما اندیشه ماو زبان ماست بیایید با یک حمله رعد آسا به این سایتها و با این پیام که ما معتقدیم جمهوری اسلامی ایران حق دستیابی به تمام فناوریهای صلح آمیز انرژی اتمی را دارد از حق ملت ایران دفاع کنیم.

mohammadhashem_ne@yahoo.com